+387 55/490-197office@experapharmacy.com
Pratite nas:Expera Pharmacy Faccebook profilExpera Pharmacy Instagram profil
Mi brinemo o svakom
pacijentu!
×

Promocije

Rastem s ljubavlju: Novalac 5+1 akcija tokom mjeseca novembra

Novalac akcija Expera Pharmacy apoteke
Tema
Novalac dječija hrana
Akcija
Akcija 5+1 GRATIS i 10+2 GRATIS
Period
do isteka zaliha
Lokacije
Sve detaljnije informacije u vezi dostupnosti artikala možete provjeriti sa apotekama, brojevi telefona na LINK
Opis

Novalac

Rastem s ljubavlju. I s kvalitetnom hranom.

Mliječna hrana i drugi proizvodi Novalac zadovoljavaju sve prehrambene potrebe dojenčeta te mu osiguravaju optimalan rast i razvoj.

Novalac mliječne formule imaju novi sastav. Glavne promjene su: dodana omega-3 masna kiselina DHA i prilagođeni sadržaj nekih vitamina i minerala.

Razdoblje od začeća do djetetovog drugog rođendana traje 1000 dana. Tih 1000 dana jedinstveno je vrijeme kada se razvijaju temelji za zdravlje djeteta.

Prednosti proizvoda Novalac

Čitava paleta mliječne hrane Novalac odlikuje se visokim kvalitetom i klinički potvrđenom efikasnošću. Kvalitet hrane u prehrani dojenčadi vrlo je važna. Proizvodi Novalac odlikuju se visokim stepenom sigurnosti u čitavom procesu pripreme. Pritom se primjenjuju propisi koji su čak strožiji od zahtijevanih:

  • strog izbor samo najboljih mljekara
  • kontrola hranjenja krava koje daju mlijeko
  • stočna hrana bez brašna životinjskog porijekla
  • isključiva upotreba svježeg mlijeka
  • sprečavanje prisutnosti zagađivača (dioksina, pesticida, nitrata...)
  • mliječna hrana Novalac u skladu je s evropskim i međunarodnim propisima za hranu za posebne medicinske potrebe i mliječnu hranu za dojenčad

Svi sastojci koji se nalaze u mliječnoj hrani Novalac potiču iz genetski nemodifikovanih izvora. Mliječna hrana pripremljena je tako da zadovoljava prehrambene potrebe dojenčadi i male djece te im osigurava optimalan rast i razvoj.

Prije nego što limenka Novalac mliječne hrane za dojenčad izađe iz proizvodnje i uputi se prema apotekama provodi se više od 700 kontrolnih testova. Fizikalna, hemijska i mikrobiološka kontrola sirovina, mlijeka, vode, opreme, postupka obrade i gotovih proizvoda jako je stroga. Sve to osigurava potpuni kvalitet tokom čitavog procesa pripreme.

ZU Expera Pharmacy | Sva prava zadržana © 2020
Powered by limun.co