+387 55/490-197office@experapharmacy.com
Pratite nas:Expera Pharmacy Faccebook profilExpera Pharmacy Instagram profil
Mi brinemo o svakom
pacijentu!
×

Arhiva promocija

Dani brenda Hemofarm uz -20% popusta na šest proizvoda

Hemofarm Expera Pharmacy apoteke
Tema
Dani brenda
Akcija
Dani brenda Hemofarm uz -20% popusta na šest proizvoda
Period
08 - 14. novembar 2022.
Lokacija
Sve Expera apoteke
Opis

Proivodi na popustu:

  • Polivit B film tabl 30X
  • Imunocink za odrasle A60 IIS
  • Febricet tbl 12x500mg
  • Caffebol tbl 12x(460+50+10)mg
  • Bronhoklir sirup jagorčevina i timjan
  • Bronhoklir sirup bijeli sljez 200ml

 

Hemofarm

Hemofarm je lider na farmaceutskom tržištu Srbije. Zauzimajući više od 70% ukupnog izvoza farmaceutskih proizvoda iz zemlje, vršačka kompanija je ujedno i najveći srpski izvoznik lijekova. Proizvodi više od 6,6 milijardi tableta i kapsula godišnje. Posluje na četiri kontinenta i ima tim od oko 3600 zaposlenih. Uz podatak da je prisutan na 34 tržišta sveta, Hemofarm se ubraja i u najveće farmaceutske proizvođače ovog regiona.

Proizvodnja je fokusirana na Rx i OTC proizvode u okviru najznačajnijih farmakoterapijskih grupa, poput preparata za kardiovaskularne bolesti, antibiotika i neuropsihijatrijskih preparata.

U skladu sa potrebama pacijenata i globalnog farmaceutskog tržišta, Hemofarmov bogat portfolio čine lijekovi koji se izdaju na ljekarski recept (Rx), lijekovi za čiju kupovinu nije potreban recept (OTC - „Over the counter“ ili BR) i CHC proizvodi („consumers healthcare“ proizvodi) čiji najveći dio čine dijetetski suplementi (dodaci ishrani).

Prateći faktore rizika, najčešće uzročnike smrtnosti, kao i trend u Srbiji, Hemofarm konstantno nastoji da na najadekvatniji preventivni i/ili terapijski način odgovori potrebama stanovništva, sprečavajući nastanak zdravstvenih tegoba ili ublažavajući simptome narušenog zdravlja.

Permanentnim praćenjem potreba potrošača i predviđanjem kretanja trenda tržišta, Hemofarm uredno optimizuje portfolio, lansirajući proizvode novije generacije, boljih karakteristika, a u skladu sa savremenim svjetskim terapeutskim protokolima, odnosno terapijskim kretanjima.

ZU Expera Pharmacy | Sva prava zadržana © 2020
Powered by limun.co