+387 55/490-197office@experapharmacy.com
Pratite nas:Expera Pharmacy Faccebook profilExpera Pharmacy Instagram profil
Mi brinemo o svakom
pacijentu!
×

Arhiva promocija

Dermobar Geek and Gorgeus, Novexpert i SVR uz -10% popusta na Novexpert i SVR /Apoteka br. 74/

expera pharmacy dermobar topicrem
Tema
Dermobar
Akcija
Dermobar Geek and Gorgeus, Novexpert i SVR uz -10% popusta na kompletan Novexpert i SVR asortiman
Period
13. decembar 2022. (12.15-15.15h)
Lokacije
Apoteka br. 74 /Gavrila Principa 1, Bijeljina/
Opis

NovExpert

NovExpert mladi je francuski dermokozmetički brend koji su osnovali naučnici i ljekari sakupljeni pod palicom Cyrillea Tallangea.

NovExpert ima vlastiti vodeći svjetsku laboratoriju za stvaranje formulacija kozmetičkih proizvoda te veliku pažnju posvećuju i učinkovitosti i brzim rezulatatima samih proizvoda jer u svojim proizvodima imaju samo najviše koncentracije aktivnih supstanci poput NovExpert hijaluronske kiseline ili stabiliziranog vitamina C. Kako bi potkrijepili svoja istraživanja, NovExpertov laboratorija razvila je nekoliko zaštićenih patenata koji su ključni u anti-age rutini.

Geek & Gorgeous

Brend o kojem se sve više priča.

Kozmetička linija Geek & Gorgeous napravljena je s nevjerojatno mnogo strasti i ljubavi prema učinkovitoj njezi kože za sve one koji na proizvodu prvo pogledaju popis sastojaka, a prije svega ih zanimaju tačne koncentracije aktivnih sastojaka.

Linija ne sadrži mirise (prirodne ili sintetičke), bojila ili isušujuć alkohol.

U proizvodima takođe nećete naći tipične alergene i biljne ekstrakte zvučnih imena, s nadražujućim i štetnim posljedicama za kožu (kao što su na primjer većina eteričnih ulja, ekstrakti lavande ili citrusa).

SVR

SVR je jedan od brendova koji nas je u posljednje vrijeme posebno oduševio. Čiste formule većinski prirodnog porijekla, bez suvišnih hemikalija i s vrlo visokim koncentracijama aktivnih sastojaka – i to po prihvatljivim cijenama za svačiji džep – “what’s not to like?”, pitali bi Englezi.

U ponudi ovog dermatološkog brenda mogu se pronaći vitaminski serumi, anti-age preparati, vrhunske SPF kreme za svaki tip kože, kao i proizvodi prilagođeni tipu kože – poput linije za vrlo suhu, masnu i problematičnu, osjetljivu ili pak crvenilu sklonu kožu. Ako niste sigurni otkuda početi u svojoj potrazi za idealnim preparatom, poslušajte naše preporuke – vjerujte nam, dolaze od velikih zaljubljenika u kozmetičke novitete kroz čije su ruke prošli gotovo svi preparati na dermokozmetičkom tržištu.

ZU Expera Pharmacy | Sva prava zadržana © 2020
Powered by limun.co