+387 55/490-197office@experapharmacy.com
Pratite nas:Expera Pharmacy Faccebook profilExpera Pharmacy Instagram profil
Mi brinemo o svakom
pacijentu!
×

Promocije

La Roche Posay: -20% na Lipikar liniju za njegu osjetljive i atopiji sklone kože

La roche Posay akcija Expera Pharmacy apoteke
Tema
La Roche Posay
Akcija
Popust -20% na Lipikar liniju za njegu osjetljive, vrlo suve i atopiji sklone kože
Period
23-30. januar 2023.
Lokacija
Sve detaljnije informacije u vezi dostupnosti artikala možete provjeriti sa apotekama, brojevi telefona na LINK
Opis

La Roche Posay Lipikar

LIPIKAR je u Evropi linija br. 1 za higijenu i njegu osjetljive, vrlo suhe i atopiji sklone kože. Preporučuju ga dermatolozi.

LIPIKAR, VAŠ PRVI IZBOR ZA NJEGU TIJELA ZA KOŽU SKLONU ATOPIJSKOM EKCEMU.

Laboratorija La Roche-Posay kreirala je LIPIKAR prije 20 godina. Ta linija proizvoda za suhu kožu kod djece i odraslih dokazala se učinkovitom u brojnim kliničkim studijama, potvrdivši se kao vodeća marka u emolijentnim proizvodima.

Suhoj, iziritiranoj i koži sklonoj atopiji je potrebna posebna njega koja koži vraća lipide. Lipikar linija proizvoda za suhu, iziritiranu kožu i kožu sklonoj atopiji, stvorena je prije više od 20 godina.

Atopijski ekcem je hronična upalna kožna bolest kod djece, koja zbog toga trpe nesnosan svrbež te imaju upaljene i oštećene kožne lezije. Nove kliničke studije nedavno su pokazale da upotreba emolijentne kreme u prve tri sedmice djetetovog života smanjuje rizik za razvoj kože sklone atopijskom dermatitisu. U nedavnim kliničkim studijama, La Roche-Posay LIPIKAR BAUME AP+ i SYNDET AP+ pokazali su značajnu toleranciju na koži djece i beba. Oba proizvoda testirana su na novorođenčadi, kroz kliničku studiju i pod nadzorom pedijatara, dokazujući optimalnu sigurnost prilikom upotrebe. Proizvodi iz linije AP+ primjereni su za kožu novorođenčadi, s klinički dokazanom učinkovitošću od prvog dana života. Formulacija proizvoda pruža optimalnu sigurnost tako da se ovi proizvodi mogu koristiti i na koži sklonoj atopijskom dermatitisu. Koži se vraćaju lipidi i smiruje svrabež.

LIPIKAR BAUME AP+ balzam koži vraća lipide. Pomaže da se faze pogoršanja suhoće kože rjeđe pojavljuju. Lipikar Baume AP+ balzam primjeren je za suhu, iritacijama sklonu kožu i kožu koja je sklona atopijskom dermatitisu. Od prvog dana života, za djecu i odrasle.

LIPIKAR SYNDET AP+ nježni gel za pranje kože - pomaže da se faze pogoršanja suhoće kože rjeđe pojavljuju već nakon tuširanja. Izuzetno nježna formula za pranje tijela, koju koža dobro toleriše. Bez mirisa. Bez sapuna. Bez parabena. Pomaže u obnovi kožne barijere i uspostavljanju ravnoteže kožnog mikrobioma. Za novorođenčad, djecu i odrasle.

LIPIKAR STICK AP+ pogodan je za svaku torbicu i idealan za SOS trenutke napada svraba. Djeluje protiv svraba i primjeren je za osjetljivu i vrlo suhu kožu.

Da li ste znali?

Rutinska njega kombinacijom LIPIKAR SINDET AP+ i LIPIKAR BALZAM AP+M protiv svrbeži poboljšava kvalitet sna kod ljudi s kožom sklonom atopiji.

ZU Expera Pharmacy | Sva prava zadržana © 2020
Powered by limun.co