+387 55/490-197office@experapharmacy.com
Pratite nas:Expera Pharmacy Faccebook profilExpera Pharmacy Instagram profil
Mi brinemo o svakom
pacijentu!
×

Promocije

Novo u ponudi :: njemački kvalitet Orthomol proizvoda

Putna apoteka Expera pharmacy
Tema
Orthomol proizvodi
Akcija
NOVO u ponudi
Lokacije
Apoteka br. 4 /Vojvode Radomira Putnika bb, Istočna Ilidža/
Apoteka br. 14 /Trg kralja Petra I Karađorđevića 18, Zvornik/
Apoteka br. 28 /Milana Tepića 22, Banja Luka/
Apoteka br. 69 /Ivana Gorana Kovačića bb, TC Tropic, Banja Luka/
Apoteka br. 74 /Gavrila Principa 1, Bijeljina/
Opis
Orthomol brend

"Budi zdrav. Ostani zdrav. Fizički sposoban. Uz najbolju moguću podršku. Ostajemo uz vas kao vaš partner, šta god da vam se u životu dogodi. Orthomol pruža visokokvalitetne proizvode i stručnost u nutritivnoj medicini, sa strašću i uvjerenjem, za vaše zdravlje."

Ovo je ostala misija njemačkog brenda od samog početaka pre više od 25 godina i to je razlog zašto svoje mikrohranljive proizvode razvijaju za specifična područja upotrebe.

Pored toga što ispunjavaju potrebe kupaca, takođe pažljivo prate zakonske odredbe u farmaceutskoj industriji. Prilagođavaju zahtjeve za dijetetsku hranu - Orthomol Immun, Orthomol artroplus i Orthomol AMD ektra - u skladu sa najnovijim zakonskim specifikacijama.

Nils Glagau je na čelu Orthomola, što znači da je porodična firma sada u drugoj generaciji. Njegov otac osnovao je kompaniju 1991. godine u saradnji sa partnerom.

Sve faze proizvodnje, od izbora sirovina do gotovih plavih paketića na policama vaše apoteke, podliježu najvišim zahtjevima kvaliteta. 400+ zaposlenih je tim koji čvrsto vjeruje u Orthomol proizvode i ortomolekularnu ideju.
ZU Expera Pharmacy | Sva prava zadržana © 2020
Powered by limun.co