+387 55/490-197office@experapharmacy.com
Pratite nas:Expera Pharmacy Faccebook profilExpera Pharmacy Instagram profil
Mi brinemo o svakom
pacijentu!
×

Promocije

Apoteka br. 20 Foča :: Popust -10% na Hipp miliječne formule tokom januara

Hipp Expera pharmacy
Tema
Hipp
Akcija
Popust -10% na Hipp miliječne formule
Period
01 - 31. januar 2022.
Lokacije
Apoteka br. 20 /Svetosavska bb, Foča/
Opis
Hipp

HiPP BIO kvalitet - s najboljim sastojcima iz prirode.

Krajem 19. veka Džozef Hip (Joseph Hipp) i njegova žena Marija su se vjenčali i osnovali su porodicu od 8 djece. Međutim, rođenje blizanaca je značilo da Marija nije mogla da ih doji na zadovoljavajući način, tako da je Džozef započeo pravljenje hrane za svoju djecu. Uspješni recept je postao vrlo brzo poznat i kako je familija Hipp rasla, slava Džozefovog dvopeka sa mlijekom i vodom je postajala sve veća. Uskoro je familija Hipp počela da proizvodi i prodaje brašno prijateljima i susjedima.

1932 godine njihov sin Džordž (Georg) je počeo proizvodnju dečije hrane u Pfaffenhofen-u. Do polovine 20 veka Džordž je razvio posao obogativši asortiman povrćem i dečijim obrocima.

Polovinom zadnjeg vijeka Džordž Hip je prihvatio ideju BIO-uzgoja. Jedan od utemeljivača bio je i dr. Hans Miler (Hans Müller), njegov kućni prijatelj. Poljoprivrednici iz njihovog kraja ubrzo su prihvatili organsko-biološke metode uzgoja u svom radu. Danas je HIPP najveći prerađivač organsko-bioloških kultura. Danas, HiPP organska dečija hrana je veoma poznata i tražena. Dostupna je u svim vodećim prodavnicama, apotekama i prodavnicama zdrave hrane.
ZU Expera Pharmacy | Sva prava zadržana © 2020
Powered by limun.co