+387 55/490-197office@experapharmacy.com
Pratite nas:Expera Pharmacy Faccebook profilExpera Pharmacy Instagram profil
Mi brinemo o svakom
pacijentu!
×

Promocije

Microlife Loyalty program :: ostvari popust do čak -50% na aparate za kućnu upotrebu

Putna apoteka Expera pharmacy
Putna apoteka Expera pharmacy
Putna apoteka Expera pharmacy
Putna apoteka Expera pharmacy
Putna apoteka Expera pharmacy
Tema
Microlife
Akcija
Sniženje i do -50% uz Microlife Loyalty program
Period
od 15. oktobra 2022.
Lokacije
Sve Expera apoteke
Opis
Microlife svojim inovativnim idejama u oblasti medicinske dijagnostike je promenio svet ljudi o sopstvenom zdravlju širom planete.
Microlife proizvodi omogućavaju da se u kućnim uslovima dobiju medicinski podaci, precizno kao za profesionalnu upotrebu.

Aparati na popustu:

  • Beskontaktni toplomjer NC 400 [POPUST -45%]
  • Inhalator NEB 410 [POPUST -45%]
  • Pulsni oksimetar OXY 300 [POPUST -50%]
  • Mjerač pritiska A1 Basic [POPUST -35%]
  • Mjerač pritiska B3 AFIB [POPUST -50%]

Beskontaktni toplomjer NC 400

Beskontaktni toplomjer Microlife NC 400 omogućava precizno i neinvanzivno mjerenje tjelesne temperature. Dizajniran za djecu, u obliku delfina, omogućava prijatno mjerenje temperature najmlađih. Microlife NC 400 toplomjer je pouzdan, precizan i lak za upotrebu.

Inhalator NEB 410

Novi pedijatrijski inhalator Microlife NEB 410, u obliku slončeta je specijalno dizajniran kako bi djeci pružio prijatan osećaj tokom inhalacione terapije. Izrađen je po svim standardima bezbijednosti i kvaliteta kao i svi Microlife proizvodi.

Pulsni oksimetar OXY 300

Pulsni oksimetar Microlife OXY 300 je prenosni uređaj za neinvazivno određivanje zasićenosti arterijskog hemoglobina kiseonikom (SpO2) i mjerenje pulsa kod odraslih i djece. Prikladan je za privatnu upotrebu (kod kuće ili na putu) i za profesionalnu upotrebu (u bolnici, ordinaciji).

Mjerač pritiska A1 Basic

Aparat za krvni pritisak za nadlakticu BP A1 Basic omogućava precizno i komforno mjerenje krvnog pritiska podsredstvom Gentle+ tehnologije. Opremljen je PAD tehnologijom – ranom detekcijom srčanih aritmija. Lagan i kompaktan, jednostavan za upotrebu, pogodan za putovanja. Sadrži 30 memorijskih mjesta.

Mjerač pritiska B3 AFIB

Aparat za mjerenje krvnog pritiska Microlife BP A200 AFIB, posjeduje jedinstvenu tehnologiju za detekciju atrijalne fibrilacije – rizika za nastanak moždanog udara.

ZU Expera Pharmacy | Sva prava zadržana © 2020
Powered by limun.co